Prezentarea companiei

Compania RAND a fost fondată în anul 1992 ca și companie cu capital privat integral românesc.

Evoluțiile de pe piață și dezvoltarea continuă a țării ne-au condus la crearea RAND Holding. Acest holding este în continuă creștere, iar R.C.T.I este o nouă companie care a preluat portofoliul și activitatea vechii companii RAND.

R.C.T.I COMPANY este o companie nouă și matură, binecunoscută pentru proiectare, consultanță tehnică, furnizarea și instalarea sistemelor de tratarea aerului, încălzire, ventilație și refrigerare. R.C.T.I COMPANY și-a însușit de asemenea noi competențe în domeniul instalațiilor de canalizare și alimentare cu apă. Acum ne dezvoltam şi în domeniul instalaţiilor electrice şi al automatizărilor.

Suntem importatori direcți de echipamente și componente pentru echipamente de aer condiționat, ventilație și refrigerare.

Competențele R.C.T.I Company includ de asemenea și domeniul automatizării și a sistemelor de management al clădirilor (BMS).

Filozofia noastră este că fiecare client trebuie să beneficieze de o soluție personalizată care să răspundă cerințelor sale tehnice și să fie în concordanță cu parametrii financiari. Ne străduim în permanență să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Lucrări recente

Iată câteva din lucrările noastre recente 

Detalii

Oferim o gama diversificată de echipamente comercializate direct de la furnizorii tradiţionali cât şi de la alţi colaboratori interni.

Copyright 2007 - 2015 R.C.T.I Company SRL